Detailing

content footer
Proteam biedt u de grootst mogelijke zorg en aandacht om uw auto in concoursstaat te brengen en te houden. Om dit te garanderen gaan wij door waar andere stoppen.

Lakproblemen, krassen, slechte reflectie, kleurverloop door organische vervuiling, vervuilde bekleding. Alles pakken wij bij de bron aan, en geven de materialen de conditie terug wat ze verdienen, meestal in een mooiere staat waarin de auto ooit afgeleverd is. Afleveringen van auto’s gebeuren meestal in een commerciële haast en gemak.


Dit heeft tot gevolg dat de auto niet in de staat verkeerd waarin wij geloven, uit ervaring sprekende, zijn wij zaken tegengekomen bij nieuwe auto’s die de verbazing voorbij gaan.content footer


Veelal worden er materialen gebruikt die een “quick fix” geven, materialen die defecten verbergen en niet vanuit de bron opgelost zijn.

Reflectie, glans en een perfecte uitstraling worden niet gerealiseerd met half werk. Dat de werkzaamheden die hiervoor staan veel tijd in beslag nemen, is voor ons niet meer dan normaal, laat u verbazen door uw eigen auto!

Wij kunnen uw auto in ons eigen atelier of op locatie bij u, als de omstandigheden zich daarvoor lenen, de conditie geven waar u naar zoekt.

Ook kunnen wij u adviseren over het onderhoud van uw auto en een maatwerk onderhoudsplan aanleveren om uw auto in die concoursstaat te houden.

Daar wij geloven dat elke auto een eigen gebruiksdoel heeft, denken wij niet in standaard behandelingen. Elke auto wordt anders gebruikt, en stellen wij voor elke auto een maatwerk oplossing voor. Dit voorstel kan alleen na het bekijken van de auto gedaan worden, dit en een indicatie van wat u verwacht geeft ons de kans om u een dienst met 100% tevredenheid en duidelijkheid te geven.