Over mij

content footer
In 1998 begon ik als zelfstandig ondernemer in het uitdeuken zonder spuiten en polijsten van glas, zowel autoglas als in de nieuwbouw. In het uitdeuken zonder spuiten heb ik veel ervaring opgedaan in die jaren, niet alleen door bij mijn vaste klanten hun voorraad- en schadeauto’s te herstellen, maar ook (inter-) nationaal hagelschades aan te pakken. Zo heb ik inmiddels in Duitsland, Zwitserland en Amerika veel ervaring opgedaan.

Na in 2004 een zeer teleurstellende ervaring gehad te hebben bij een autopoetsbedrijf waar ik mijn auto had laten behandelen, ben ik mij ook in die materie gaan verdiepen. Door veel producten te testen op mijn eigen auto, waaronder Protech, Swissvax, Mequiars en Cartec ben ik in de loop der jaren “door schade en schande” wijs geworden en is het detailen van auto’s een groot bestanddeel geworden van mijn werkzaamheden.

De producten die ik daarbij gebruik zijn een persoonlijke selectie geworden van kwaliteitsproducten die met testen op mijn eigen auto’s hun waarde hebben bewezen.

Detailen en autopoetsen zijn twee totaal verschillende begrippen, waar een autopoetser graag zijn heil zoekt in het verdekken van lak-en interieurfoutjes met diverse, meestal vette, middelen gaan wij als detailers door tot we de laatste details echt gecorrigeerd hebben, vandaar: Detailen.

Door de jaren heen werd mij verschillende malen gevraagd om die ervaring te delen, en dus is het ook mogelijk om door mij opgeleid te worden in mijn specialisaties uitdeuken zonder spuiten en het detailen van auto’s op topniveau.

In September 2011 ben ik op cursus geweest in Los Angeles, en daar gecertificeerd om training te geven aan de Smart Detailing University. Daarmee werd ik de eerste die dus in Europa deze trainingen mag geven, iets waar ik zeer trots op ben!

"Vakidioot", "nooit opgeven" , "Als je iets niet goed doet, kan je het beter niet doen". Zijn termen waarin ik mij volledig kan vinden.

Kijkt u rustig rond op mijn website en schroom niet om contact met mij op te nemen.

Met vriendelijke groet,